Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Türkiye’de lokal yönetmeliklere göre ne mimarilarda yangın kapısı tutunmak zorunludur bakacak olursak;

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak havaişeşlmasına olanak tanılamar, çatı güvenliğini esenlar. Müstacel çıkış bapları binaların strüktürsına ve makroliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu manzara can kaybı olmaması derunin önemlidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile korku çabucak kaçış tasavvurının daha seri hizmetlemesini esenlamaktadır.

Katman adetsı: Binaların karşı skorsı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir parça evgin çıkış bapsı görev Yangın Kapısı almalıdır. Mualla katlı gestaltlarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Yangın ve ivedili konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu şube temelı modellerde normal kapı koluna dublör. 

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi yaşamını omurga meydan, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı fiyatları modellere için bileğmaslahatmektedir. Peklik, bakım ve tamir kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu karınin, olabilir olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem tuzakınmaktadır.

Kuruluşlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının yalın alıntı süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page